Andre typer vinduer

VELUX tilbyr ikke bare enkle takvinduer, men også en rekke forskjellige takvinduer i samsvar med et spesifikt behov. Før du kjøper VELUX takvinduer bør du gjennomgå flere viktige aspekter. Først må du bestemme plassering og høyde, der vinduet vil bli montert. For det andre, må du velge et sted i rommet der dagslys er mest nødvendig. Som vi alle kjenner til, vil takvinduer mot sørsiden slippe inn mest lys på dagtid. På den nordlige siden – får man ikke direkte sollys inn i rommet i løpet av dagen. Disse enkle aspektene vil gjøre det enklere å velge antall vinduer og deres spesifikke steder i taket. Riktig tak ordning vil gi så mye dagslys som du vil. VELUX kan bidra til å implementere det som ved første øyekast kan virke umulig. Slike beslutninger, som lys tunneler vil slippe inn lys til der du trenger. Flere VELUX takvindu løsninger som vinduer for flate tak, beredskap luker, vinduer for røyk fjerning og annet, finner du lenger ned.

Sun tunnel

VELUX lys tunnel

Disse VELUX produktene er designet for inngangen av naturlig dagslys der som ved første øyekast kan virke umulig. Lys tunneler kan være både på flate og skrå tak, skumringssoner, der det vanligvis ikke er mulig å montere takvinduer. For eksempel, korridorer, toaletter, bad, trapperom, skap i rom og andre områder. VELUX lys tunnel montering er ganske fleksibel, til tross for avstanden mellom taket og takkonstruksjonen. Disse produktene kan også monteres når avstanden mellom takkonstruksjonen og det indre tak ikke er rett frem. Hoved lys tunnel koder og modeller er som følger: TWF, TLR, TWR og TLF. Faktisk er slik VELUX sol tunnel enkel å montere på alle slags tak. Du trenger bare å dele din situasjon med oss ​​og sammen vil vi finne den beste løsningen ved VELUX produktmuligheter.

Closed type flat roof windows

Faste vinduer for flate tak

Takvinduer for flate tak med glatt glass og uten kuppel – den nye VELUX produktet. Vanligvis blir vinduene utstyrt med et beskyttende kuppel på toppen. Men nå kan du bestille denne type vindu uten en kuppel med flatt glass. Flatt glass innebygd på utsiden med svarte kanter er lite synlig og ser stilig ut. CFP-type flate tak VELUX vinduer passer bra for bygninger som krever mye dagslys og ikke trenger ekstra ventilasjon. Dobbel glasset har laminert indre glass, noe som gir ekstra sikkerhet og lydisolering i lokaler. Uten tvil, flate tak med vinduer fra VELUX og andre produkter fra VELUX er av høy kvalitet og er sjekket. Rammer fra utsiden er dekket med lakkert aluminium, som er holdbare og krever lite vedlikehold. High-tech ramme isolasjon reduserer varmetapet til et minimum. Det er viktig å merke, konstruksjon med kupler, gir utmerket lyd beskyttelse mot regn og støy.

Velux flat roof windows with opening possibility

VELUX flate tak åpnings type

CPP typen VELUX takvindu er egnet for flate tak, hvor det også er nødvendig med ventilasjon. Uten tvil disse type vinduer er ideelt ikke bare for private hjem, men inkludert industrilokaler, kontorer, klinikker, hvor dagslys og frisk luft er svært viktig. Denne type VELUX vinduer kan brukes enten manuelt eller automatisk. For det meste CVP vinduer er valgt med VELUX Integra – automatisk døråpner, siden de flate takvinduene er i vanskelig tilgjengelige steder.

Access flat roof windows type

Takluker for flate tak

Vanligvis av typen CXP flate takvinduer fra VELUX åpnes manuelt ved 60 °, noe som gjør det enkelt å komme seg opp på taket. VELUX takluker kan grupperes med andre typer flate tak type vinduer CFP / CVP. I hovedsak vil dette ikke endre utseendet av taket, på grunn av deres utseende er fullstendig lik. Gjennomsiktig eller matt vindu kuppel gir god beskyttelse mot regn og snø. Vinduer med kupler krever ekstremt lite vedlikehold.

VELUX vindu for røyk fjerning

Denne type VELUX takvinduer med røyk fjerning er spesielt egnet for bygninger, som må oppfylle visse krav til sikkerhet. I tilfelle brann eller røyk i rommet, åpnes disse VELUX takvinduene automatisk og lar røyk og gasser komme ut fra bygningen. Selvfølgelig kan denne type vinduer benyttes i bygninger som krever svært mye naturlig ventilasjon og luftveksling. I tillegg er det mulig å integrere en automatisk åpner, fjernkontroll, regnsensorer og mer. Når vinduet er lukket, ser det på samme måte ut som de andre typene av flate VELUX takvinduer både fra utsiden og innsiden.

VELUX roof lights for unheated spaces

VELUX takvinduer og luker i uoppvarmede rom

Kort sagt, denne type VELUX takvinduer ikke bare vil slippe inn naturlig lys på rommet, men også vil lett komme ut på taket og ventilere lokaler. I tillegg er GVT, GVK, VLT takluker koblet med en hengsel på siden, som forenkler tilgang opp på taket. Lett å komme til skorsteinen for å rense, reparere eller rengjøre taket. Hoved fordeler for VELUX takvindu i uoppvarmede lokaler:

  • Kan åpnes og lukkes med et håndtak montert på siden av vinduet.
  • Pneumatisk fjær gjør det lett å åpne og låse vinduet.
  • Ventilasjonsgitter med luftfilter.
  • Håndtak med lås og beskyttelse fra barn.
  • Mulig med ekstra tilbehør, som for eksempel myggnetting, skodder eller persienner.
  • Kan monteres i tak med 20 ° – 65 ° helling.
Tilbake til produktene