Takvinduer

I disse dager er VELUX godt kjent over hele verden. VELUX navn er assosiert med produkter av høyeste kvalitet. VELUX takvinduer er fremstilt og konstruert slik at det tilpasser forskjellige standarder for forskjellige land. VELUX produserer mange standard dimensjoner av vinduet der du kan velge den mest hensiktsmessige (størrelser kan du se ved å klikke på VELUX).

Opening type CENTRE-PIVOT

Åpning type når du åpner i midten

Den mest populære typen HE VELUX tak åpning er når hengslene er i midten («midt-hengslet») vinduet snus over 180*. Dette er et godt valg, ikke bare for den gode prisen, men for enkel bruk og praktisk rengjøring. Vinduet håndteres vanligvis på toppen, så blir det enkelt å bruke selv når det er møbler rett under vinduet. Det kan monteres et vindu lavere enn panorama VELUX type med hengsler på toppen. Gjennom denne åpnings takvindu type, utsikten blir perfekt både sittende og stående. Det anbefales å montere VELUX tak med hengsler i midten om det er lavt tak i rommet, der du vil ha en fin utsikt gjennom vinduet. Enkelt og praktisk å bruke vinduet med et standard håndtak på toppen. VELUX Thermo teknologi vil redusere varmeutgiftene. Naturlig ventilasjon selv når vinduet er lukket. La frisk luft komme inn i lokalene, selv når du sover eller har reist bort. Den øvre stillingen av håndtaket vil regulere strømmen av luft til rommet. Ventilasjon er utstyrt med luftfilter, som er lett å rengjøre hvis det er nødvendig. Videre kan åpningen av håndtaket settes på bunn hvis vinduet er montert høyere på taket.

Opening type TOP-HUNG

Panorama åpning type der hengslene er på toppen

I de fleste tilfeller, VELUX åpnings type med hengsler på toppen, blir kalt panorama åpning. Og noen ganger vinduet for nødutgang. Denne typen åpnes med håndtaket fra bunnen utover. Dette lager et bra, og et flott syn på utsiden. I tillegg har panorama VELUX vindu evnen til å snu 180*, for å rengjøre innsiden. Nyt panorama utsikt med gode termiske egenskaper. Det er viktig å merke seg at denne type åpning er populær i land som Norge, der det er nødvendig med nødutgang i hvert rom. VELUX termo teknologi reduserer ikke bare kostnader til oppvarming, men også lar deg nyte komforten. Du vil få naturlig ventilasjon, selv når vinduet er lukket. Nyt den friske luften, selv når du sover eller ikke er hjemme. Integrert luke med et spesielt luftfilter som vil bare få inn frisk luft. Luftfilteret er lett å rengjøre hvis det er nødvendig.

Velux INTEGRA electric operated

VELUX INTEGRA Automatisk åpning

Hvis du vil ha det absolutt komfortabelt – VELUX Integra er det perfekte valget. Lett å lukke og åpne vinduet ved å trykke på en knapp. I dette tilfellet med en fjernkontroll kan du styre ikke bare vinduet, men VELUX persienner og de utvendige persienner. I tillegg kan du sette på ett program for å åpne vinduer eller lukke automatisk på bestemt tidspunkt. VELUX Integra velges ofte når et vindu er høyt oppe i taket og ikke kan brukes manuelt. Det kan også være integrert solcelle for å åpne vinduet. Automatisering kan kobles direkte fra husets elektriske system eller bruk av solenergi. Vanligvis slike lokaler som soverom, bad og kjøkken krever ekstra ventilasjon for fuktighet. VELUX Integra kan tilby en enkel automatisk ventilasjonskontroll. Vanligvis er VELUX Integra utstyrt med en regnsensor. Du kan være sikker på at om du forlater ditt hus og lar vinduet stå åpent, blir ingen rom våte.

Natural wood color

Naturlig tre farge – lakkert

De fleste kundene som setter pris på det naturlige treet, velger VELUX takvinduer med naturlig tre fra innsiden – lakkert. Naturlig tre og klarlakk passer perfekt til en rekke interiør deler. Lakkert med høyteknologiske lakk, tre lag, som vil sikre holdbarhet. Furutre passer fint med gjennomsiktig lakk.

Painted white

Hvitt lakkert

De fleste kunder som liker den hvite fargen på innsiden, velger ofte VELUX takvinduer malt i hvitt på innsiden. Vanligvis hvit-farget tre, med synlige årlige vekstringer av furu passer perfekt for både moderne og det klassiske interiøret. I tillegg, hvit maling med vannbasert, ekstern teknologi og klar lakk belegg vil tjene i lange løp.

White color covered polyurethane

Hvit farge belagt polyuretan – ekstra beskyttelse mot fukt

Hvite VELUX takvinduer med polyuretan belegg for å dekke, er den beste løsningen for våtrom. For eksempel, dusj, toalett, badekar. I motsetning til de hvitmalte takvinduene, de som er belagt med polyuretan har en helt glatt overflate, ingen synlige årring vekst. Polyuretan belegg beskytter treet, på en flatt overflate blir det mindre smuss og vinduet er enklere å vedlikeholde.

Hvordan velge riktig VELUX takvindu?
Tilbake til produktene