Installasjonprodukter og deler

VELUX takvindu montering pakninger og tilbehør er designet for perfekt integrering og for å passe ditt eksisterende tak. Takket være profesjonelle produksjon løsninger for monterings pakninger, blir det dermed en rask, enkel og praktisk installasjon. Riktig montering av pakningsalternativet vil sikre at VELUX takvinduer fullt passer til din type tak vil bli forseglet og egnet for bruk under alle værforhold. Selvfølgelig er det veldig viktig å montere takvinduene riktig. Til tross for at hver pakning inneholder instruksjoner for montering, er det ikke anbefalt å montere takvindu selv, hvis du gjør det for første gang. Monteringsveiledning er også tilgjengelig på internett, i forskjellige språk. VELUX tilbyr et bredt utvalg av type pakninger, som er ideelle for ulike typer tak. Den mest populære VELUX montering av innsatstyper er beskrevet nedenfor.

EDW2000 når profil dybde er opptil 120 mm

Den EDW 2000 monterings pakning brukes i flis-type takstein eller til flis imitasjon type tak. Når taket av bølgeprofildybde er på opp til 120 mm. Dette er uten tvil den mest populære monterings pakning fra VELUX i Skandinavia. Ideell for tak med en helling på 15 – 90 grader. I tillegg tilbyr vi alltid EDW2000 monteringssett med BDX, BFX og BBX ekstra isolasjon.

EDZ2000 når profil dybde er opptil 45 mm

EDZ2000 monterings pakning brukes til flis-type takstein eller til flis imitasjon type tak. Når tak mønsterdybde er på inntil 45 mm dybde. Ideell for tak med en helling på 20 – 90 grader. Som andre VELUX monterings pakninger, så EDZ2000 får du med ekstra BDX, BFX og BBX isolasjon. VELUX montering pakningsett er populær på flis eller på blikktak med en mindre dyp profil type, enn for eksempel Marseille type fliser.

EDS

EDS2000 når profil dybde er opptil 16 mm

Dette pakningsett EDS2000 blir valgt når taktekningen er lik. Når taktekking profilen har høydeforskjell på opptil 16 mm. Ideell når taket er med 25 – 90 graders helling. Perfekt for teglstein eller annen taktekking med nok nivå profilering. Dette pakningsettet tilbyr vi også i de BDX, BFX og BBX isolasjon.

  • BDX – isolasjonskit med fleksible og stive skum, som er utformet for å være stiv og fast montert på skyvetak ramme.
  • BFX – denne isolasjonen sikrer tettende inngrep mellom takets vindusramme.
  • BBX – damp-isolasjon folie som kommer sammen med en forseglet samlings verktøy. Montert fra innsiden.

Noen ganger ønsker kundene flere tilbehør fra innsiden, for å forenkle behandlingen av vinduet fra innsiden. Velux tilbyr LSG eller LSC. LSG – lett å montere og justerbar metallramme, for rask og enkel innredning innramming. LSC – fulle Velux mål fra innsiden. Dette er en pre-laget VELUX dekorasjon for enkel og hermetisk intern ferdigstillelse. I de fleste tilfeller kundene rendyrker sideåpningen fra innsiden med gips, tre eller fliser, men på forespørsel kan vi tilby både LSG og LSC. Det er verdt å merke seg at det er alltid en mulighet for å kombinere VELUX takvinduer og montere dem i kombinasjon med hverandre. For eksempel sammenkopling ved siden av hverandre eller over hverandre. Del din ide med oss, og vi ser på mulighetene fra VELUX for å oppnå dette!

Tilbake til produktene