Persienner og annet tilbehør

De fleste VELUX tilbehør ikke bare ser bra ut, men er nyttig og praktisk. For eksempel, VELUX persienner, skodder, myggnetting. I tillegg VELUX persienner, skodder, kke bare bidrar til å regulere flyten av lyset i rommet, men også varmen i løpet av sommeren. Hvis man velger VELUX rullegardiner, kan du stenge lyset på rommet helt. Nedenfor finner du flere populære VELUX tilbehør.

DKL type VELUX rullegardin

Den mest populære VELUX rullegardin type – DKL. VELUX DKL gardin er produsert med mørkt stoff. Uansett, hvilken farge du velger, stoffet er strukturert på den måten at det stenger lyset fullt ute fra rommet. Totalt kan man velge mellom 30 forskjellige farger. DKL type gardin kan låses i enhver åpen stilling. Perfekt for rom hvor vi ønsker å regulere flyten av lys, slik som soverom. VELUX persienner, samt vinduer, kan du velge manuelt eller automatisk åpning. Vanligvis hvis vinduene og gardinene har en lett tilgjengelig høyde, da velger man med manuell styring. Å styre gardinene er veldig lett og enkelt. Gardin stoffet er laget av fullstendig motstandsdyktig og lite vedlikehold materiale. Det er verdt å nevne at den består av tre lag med polyester, lette mellomliggende lag og aluminiumsbelegg. Aluminium belegg stenger lyset helt og reduserer varmen i sommer.

DFD type ekstra mørk rullegardin

DFD – type ekstra VELUX gardin er laget av to lag. Første – mørknings stoff, og det andre laget i hvit farge. Ekstra mørk VELUX DFD gardiner kan være i tjue forskjellige farger. I tillegg har gardinene to åpne håndtak, som kan brukes hver for seg. Kort sagt, så er det lett å styre lys. Bare å velge hvor mye du ønsker å stenge lyset i rommet og hvordan dekke laget med gjennomtrengelig lys. Mørkningsgardiner, er laget av smussavvisende materiale. Mørkningsstoffet består av tre lag, polyester, lette mellomliggende lag og aluminiumsbelegg. Som nevnt tidligere, aluminiumbelegget skjuler helt og reduserer varme om sommeren. DFD gardin beveger lette anodiserte aluminium skinner for å hindre lys fra å komme inn gjennom hjørnene eller kantene. Normalt kan denne type gardiner festes i alle posisjoner. Mest egnet for soverom, kontor, rom hvor du ønsker å justere lysstyrken.

Ekstern VELUX Markise MHL

Ekstern VELUX Markise MHL, beskytter mot varme om sommeren. Materialet er vanligvis gjennomsiktig, så det dekker ikke utsikten og kan monteres fra innsiden. Tenk deg godt om stedet hvor gardiner eller markiser vil bli montert og hvor ofte de vil bli åpnet – det vil hjelpe deg å avgjøre hvordan du vil styre det. Mekanisk eller fjernstyring. VELUX MHL markise materiale er laget av fullt klima motstandsdyktig og holdbar polyester materiale.

Det ytre beskyttende VELUX persienne SHL

Utvendig VELUX SHL persienne er for all slags klima og sesong. VELUX produktfordeler:

  • Varmebeskyttelse om sommeren
  • Komplett overskygget
  • Ekstra isolasjon og lyddemping
  • Beskyttelse for innbrudd

SHL VELUX persienne beskytter mot varmen om sommeren og holder varmen i vinter. Kan velges i en mørk grå farge som standard. Når den ikke brukes, ruller den opp til toppen av trekket, som er perfekt integrert i vinduet. I tillegg må du tenke over hvor og hvor høyt produktet vil bli montert, slik at du kan velge riktig styring. Som persienner og markiser, kan utvendige persienner være manuelle eller automatisk kontrollert. De fleste persienner er laget av svært motstandsdyktig lakkert aluminium, som blir testet under ekstreme forhold. Det er holdbart, pålitelig og krever lite vedlikehold.

VELUX mygg nett ZIL

Kan du forestille deg sommer med frisk luft og rom uten insekter? Vi har et utmerket tilbud – VELUX ZIL netting for insekter. Dette VELUX produktet er 100% beskyttelse mot mygg og andre insekter, det er lett å montere på innsiden. Gjennomsiktig, slitesterk materiale vil ikke skjule utsikten. ZIL insekt netting passer enhver størrelse på VELUX vinduer. Selvfølgelig, hvis nettingen ikke er i bruk, kan den bli lukket på toppen, som ikke tar mye plass, i en aluminiumshette. Styres manuelt. På sidene er det aluminiumbrett med børster som ikke vil slippe inn insekter.

Tilbake til produktene